Infobrevet er her nu! 

Vi nærmer os kraftigt dagen hvor rumakademiet EXTRA åbner for de nye kadetter. Det endelige infobrev til ledere er lige landet med ekspres raket og kan ses ved at trykke her

 

Overnatningsplan for parken

Se hvor din gruppe/kreds skal sove lige om lidt, når vi skal på eventyr i galaksen!!!!! Du skal bare trykke lige HER

Øv dine rumkundskaber hjemmefra

Vores topspecialiserede forskere ved EXTRA har optimeret og udtænkt tre små ekspeditioner/møder, som i kan prøve før det for alvor går løs. De er målrettet 0-5 klasse, og kan laves på mange niveauer og udforsker rummet på forskellige måder.

Møderne finder i lige herunder på de gule knapper! Del meget gerne jeres oplevelser med os på facebook (FDF og Spejderne i Tivoli).

Vi ses i det uendelige univers!

 

På raketkapløb i baghaven      Ret teleskopet mod stjernerne        På stjerneløb i rummet

 

Information om arrangementet

Herunder finder i en skabelon til deltagerinvitation og infobrevet til ledere. Det store uddybede informationbrev kommer senere i august.

 

Vær med til at løfte arrangementet til nye højder

Er du vild med at deltage i afvikling af de fedeste tværkorpslige arrangementer?? Måske er du 100 m mester i laminering har tid til at hjælpe ugen inden arrangementet? Eller brænder du for at være med som medarbejder på dagen og være med behind-the-scenes, når vi samler de sejeste spejdere og FDFere på et sted?

Så er du kommet til det rigtige sted! Vi søger stadig medarbejdere – og vi mangler lige præcis dig! Tryk dig ind på “Bliv medarbejder” i toppen af siden, og så ses vi til nogle fede dage i Tivoli!!

Så starter vi op igen!

Så starter vi op igen!

Kære spejdere og FDF’ere Den afgående styregruppe og TKU vil gerne invitere alle nysgerrige sjæle til en inspirationsaften, hvor man kan høre mere om Tivoli arrangementet og være med til at brainstorme om det næste arrangement i september 2023.  Vi mødes d. 23/5...

Kan man holde arbejdsweekend midt i Corona?

Kan man holde arbejdsweekend midt i Corona?

Hvordan er det nu lige, man holder arbejdsweekend, når den rammer lige oveni Corona? Det fandt vi ud af, for lidt over en uge siden, da vi skulle have planlagt de sidste ting til arrangementet!. På vores sidste arbejdsweekend i februar var vi alle sammen samlet,...