Overnatning

Alt opmagasineret bagage kan afhentes ved Marselisborghallen fra dagsløbet slutter kl. 17:00. Vi beder alle om at afhente det hurtigst muligt, så de overnattende i Marselisborghallen også kan komme på plads. Det er mange stykker bagage, så der vil måske være lidt ventetid, men de dygtige frivillige vil hjælpe med at dirigere, så det går så glat som muligt.

 

Overnatning i Marselisborghallen:

Da hallen bruges til opmagasinering af bagage hele dagen, skal det afhentes før hallen er fri til jer. Derfor vil der være lidt ventetid, før I kan pakke sovegrej ud. Efterhånden som der bliver fri plads i hallen, kan I placere jer i de afmærkede båse. Vær meget opmærksom på ikke at placere ting i de afmærkede brandveje. Hvis I er i tvivl, vil der være frivillige på vagt, som gerne hjælper.

 

Udendørs overnatning:

Overnatning i parken

Inden arrangementet får I en mail om hvor, I skal sove, hvilket underlag og et link til en video af pladsen. Vi anbefaler at fylde teltene/bivuarkerne op, da der ikke er afsat plads til egocamping, for at give flest muligt muligheden for at overnatte i Tivoli.

Cykelbanen

Hvis I overnatter på cykelbanen, vil der være specifikke tidspunkter, hvor der er åbent for adgang. På disse tidspunkter
vil udgang fra Tivoli via Havreballe Skovvej 11 også være åben, men den vil låses, når cykelbanen også lukkes. I kan afhente
jeres ting fra dagsløbet og få sat telte op fra kl.16:45 frem til kl.18:45 hvor cykelbanen aflåses under det fælles aftenprogram. cykelbanen åbner igen kl. 20:15. Herfra vil den være åben resten af natten og under konstant bemanding af arrangementets brandvagter.

Søndag kl. 9:15 når formiddagsprogrammet starter, aflåses
cykelbanen igen. Efter den fælles afslutning åbnes der for
afhentning af jeres ting senest 11:30.
Bemærk at hvis programmet skrider eller slutter tidligere, så
flyttes disse tidspunkter naturligvis, så det passer.