FAQ

Vi har prøvet at samle svarene på alle jeres spørgsmål her. Men findes svaret ikke, så skriv fluks en mail til os i formularen i bunden af siden. Så hjælper vi dig med at finde svar hurtigst muligt. 

Vi udvider løbende FAQ’en som i kommer med flere gode spørgsmål

Om arrangementet

Hvilke aldersgruppe er arrangementet for?

Vi har aktiviteter målrettet 0. klasse til 18 år. Hvis man er 18+ er det muligt at deltage som hjælper på dagen.

Hvad koster det?

Lørdag + søndag med overnatning: 395 kr.
Lørdag: 345 kr.
Postmandskab til lørdagsløb: 65 kr.

Hjælperroller på dagen

Er medarbejder og postmandskab det samme?

Nej, for at deltage med en patrulje skal man stille med postmandskab til at bemande posterne. Postmandskab tilmeldes sammen med patruljen og skal altså ikke tilmelde sig her.

Kan man være medarbejder selvom man deltager med sin kreds/gruppe

Ja! Du kan være medarbejder før og efter arrangementet. Dvs fredag og søndag efter 12:00. Særligt fredag eftermiddag/aften aften har vi altid svært ved at finde medarbejdere, så hvis du har lyst til at hjælpe der er det virkelig værdsat. Vi kan desuden finde overnatning til dig i parken fra fredag til lørdag hvis du er medarbejder fredag.

NB: Som medarbejder er du til stede for at hjælpe arrangementet med at køre rundt. Derfor er det også gratis at være medarbejder. Deltager du i stedet som postmandskab for en patrulje. Skal du ikke tilmelde dig som medarbejder. Du skal i stedet tilmeldes sammen med resten af patruljen.

Tilmelding

Hvordan foregår tilmeldingen?

Når der tilmeldes så gøres det på vegne af hele gruppen/kredsen. Dette betyder at I starter med at samle tilmeldingerne fra jeres egne deltagere, og herefter tilmelder af en omgang.

Dog kan der ske ting og sager som gør at man har brug for at eftertilmelde flere, dette er IKKE et problem. Tilmeldingen kan godt gøres på senere tidspunkt – Bemærk dog at tilmeldingen lukker endeligt d. 1 september 2023. 

Tilmeldingen kan findes på forsiden

Hvornår åbner tilmeldingen?

Tilmeldingen er åben! Find linket på forsiden.

Kan/må jeg tilmelde mit barn enkeltvis?

Som udgangs punkt nej. Tilmelding sker gennem gruppen/kredsen da der så vidt muligt tilmeldes samlet. Der kan dog eftertilmeldes flere, dette gøres dog også gennem gruppen/kredsen

Er det muligt at få rabat med årskort?

Nej, det er desværre ikke muligt, da det er et ekstraordinært arrangement uden for Tivolis normale åbningstid.

Er man sikret overnatning i Friheden hvis man har valgt dette ved tilmelding?

Ja det er man som udgangspunkt. Dog kan der ske noget uventet som gør at nogle sovepladser i parken ikke kan oprettes alligevel, så vil vi flytte jer til et andet sted. Men som udgangspunkt er i selvfølgelig sikret at sove i parken. Vi gør alt hvad vi kan for at få flest mulige pladser i parken.