Historien bag

Vi er ikke bange for at sige det – vi er utrolig stolte over vores tradition for fælles FDF og spejderarbejde med Spejder i Tivoli Friheden arrangementerne. 

Konceptet er enkelt: vi samler så mange spejdere og FDFere vi kan og tager i Tivoli Friheden for at lave fantastiske og kreative spejderaktiviteter i og omkring forlystelserne. Bag står en tværkorpslig arbejdsgruppe som arbejder over et år på at skabe de mest fantastiske rammer, det mest kreative tema og brainstorme vilde aktiviteter til alle, stor som lille, spejder eller FDFer.

Hvorfor

Svaret er utrolig simpelt: når vi forener krafterne og løfter i flok kan vi nå nye højder med vanvittige aktiviteter, gakkede underholdningsshows der er gennemførte som sjældent set. Vi giver også vores spejdere/FDFere en chance for venskaber på tværs og at lære af hinanden i et hæsblæsende arrangement. Hvis du stadig er skeptisk har vi kun en anbefaling: tag med i Tivoli Friheden og se hvorfor det her er landets vildeste tværkorpslige arrangement!

Hvornår kan jeg være med

Det løber af stablen næste gang d. 23-24 september 2023 – og du kan stadig nå at være med! Meld dig til som frivillig eller med din spejdergruppe og få årets største spejderoplevelse sammen med 2000 andre i Tivoli Friheden!