Kære spejdere og FDF’ere

Den afgående styregruppe og TKU vil gerne invitere alle nysgerrige sjæle til en inspirationsaften, hvor man kan høre mere om Tivoli arrangementet og være med til at brainstorme om det næste arrangement i september 2023. 

Vi mødes d. 23/5 fra 19-21 ved ÅUF (Solsalen, N. J. Fjords Gade 2K, 8000 Aarhus) og der er både parkeringsmuligheder samt kaffe og kage inklusiv.

Efter et fantastisk arrangement i september sidste år, er det så småt tid til at se frem mod det næste arrangement og datoen er allerede aftalt med Tivoli (den bliver dog først meldt ud, når vi har underskrevet kontrakt med dem).

Har du været med før, eller er du nysgerrig på, hvad det indebærer at være med i styregruppen, stå for et udvalg eller være med i et udvalg, så kan du på dette møde høre meget mere og se, om du vil være med til at lave Danmarks fedeste tværkorpslige arrangement for over 2000 deltagere! 

Ligegyldigt om du er ultragarvet eller er helt ny til at arrangere større events, så har vi en plads helt specielt til dig!

En del af den afgående styregruppe har sagt ja til at være med en gang mere, og det er en fantastisk mulighed, hvis du vil prøve kræfter med at arrangere et større friluftsarrangement. 

Friluftshilsner
Tværkorpsligt udvalg og den afgående styregruppe

Tilmeld dig på [email protected]