Kan du godt lide at tænke i temadimser, udklædning og udsmykning? Drømmer du om at bygge rumrejse himstregimser og finde på flotte astronautkostumer? Så manger vi dig til udsmykningsudvalget til FDF og Spejderne i Tivoli 2020!

Udsmykningsudvalget står for at få arrangements til at leve i parken. Dette gøres ved at sammensætte udklædning og udsmykning som gør at temaet er konkret og forståeligt for deltagerne.

Som medlem bliver man en del af et erfarent udvalg som bruger foråret på at planlægge og producere dimser, kulisser og kostumer. Der er masser af hjælp at få fra andre udvalg, og man vil også kunne få en hjælpende hånd med det praktiske fra andre frivillige. I år er temaet for arrangementet af rumrejse.

Lyder det som noget for dig? Så kan du kan læse mere om udsmykningsudvalget og de mange andre muligheder for at blive frivillig her: https://fdfogspejderne.dk/vil-du-vaere-frivillig-saa-meld-dig-til-her/

Du melder dig ved at udfylde formularen på ovenstående link. Det er ikke forpligtende at melde sig, og du kan altså sagtens melde fra hvis det alligevel ikke er noget for dig. Kort efter du har udfyldt det vil du blive kontaktet af et medlem fra styregruppen, som tager en uforpligtende snak med dig om mulighederne for at blive en del af udvalget.